In woon- en zorghuis Ten Kerselaere is er woensdag 19 december een actie rond dementie. De actie kadert in Music for Life, de actie van Studio Brussel.


BEDANKDAG MUSIC FOR LIFE IN TEN KERSELAERE

Volgende week wordt in Vlaanderen via StuBru en Music for Life extra aandacht voor dementie gevraagd, “de week van dementie om nooit te vergeten”. Ook in woon- en zorghuis Ten Kerselaere in Heist-op-den-Berg neemt een speciaal team die week een centrale plaats in.

Woensdag 19 december wordt dé actiedag.

Dank je wel

Ten Kerselaere wil dan vanaf 13u30 iedere badgedrager speciaal bedanken door hem of haar mee te nemen op reis in de wondere wereld van dementie via een geleide wandeling doorheen de dementiezorg. Om een tipje van de sluier op te lichten geven we al mee dat fitness voor dementie niet zal ontbreken.

Speciaal voor Music for Life zal Ten Kerselaere ingekleed worden met veel verwijzingen naar vroeger, met een bijzondere wensenboom. Bart, verpleegkundige in het kleinschalig wonen voor personen met dementie, zal voor de gelegenheid de DJ van dienst zijn en bezoekers kunnen hun Song for Life bij hem aanvragen uit de tijd van toen.
De film “ lente en winter in één dag”, waar kinderen en ouderen met dementie samen op zoek gaan naar herinneringen bij de buren in het provinciaal Groendomein De Averegten wordt in LDC De Pit vertoond.
Iedereen met een badge is welkom en wordt bedankt woensdag 19 december tussen 13u30 en 17 uur met een gratis glaasje, glühwein of bubbels voor de ouderen…warme choco voor de jongeren…

De badge kan ook aan het onthaal van Ten Kerselaere gekocht worden…niet vergeten!